Monday, August 27, 2007

grand Roy

Nyní si povšimněme, že tento "velký král" (grand Roy) je le grand Roy ... na rozdíl od un grand Roy ve druhém verši. Tento protiklad má hluboký esoterický smysl, protože naznačuje, že velký král z druhého verše není identický s velkým králem ze třetího verše.

Když jsme tedy vysvětlili slovo Angoulmois v jeho pravém kontextu, v kontextu zeleného jazyka, můžeme se nyní podívat na čtyřverší jako na celek. První verš říká: L'an mil neuf cens nonante neuf sept mois - "rok jeden tisíc devět set devadesát devět sedm měsíců".
Je velmi lákavé vztáhnout toto čtyřverší k červenci 1999. To je rok, v němž se stane událost předpovězená ve zbývajících třech verších. Hluboké astrologické významy, které jsme se již naučili u Nostradama očekávat, by nás mohly vést k domněnce, že toto datum odpovídá nějakému pozoruhodnému kosmickému úkazu. Tentokrát tomu však tak není: v tomto měsíci se neodehraje nic pozoruhodného, pokud jde o planety. V předchozím textu jsme již komentovali čtyřverší upozorňující na planetární konfigurace, jimiž se vyznačuje září 1999, ještě pnozoruhodnější konfigurace nastanou v roce 2002 a 2020.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home